Ruijsdael wijnen

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag gesloten 

Marktstraat 4
!411 EA NAARDEN-VESTING
035-2080361
info@ruijsdael.nl
www.ruijsdael.nl

 

Ruijsdael Wijnen in het Naardernieuws (7-12-2016)

Ruijsdael Wijnen; meer dan 300 soorten

NAARDEN - Voor de tweede keer in een jaar maakt Erik Klein Woolthuis de Vestingbewoners blij. Eind vorig jaar met de overname van Ruijsdael op 't Hoekje en nu met de opening van Ruijsdael Wijnen in het voormalige pand van antiek- en curiosawinkel De Regenboog. En de terugkeer van Ed de Jonge.

De kans om het pand ernaast te kopen deed zich voor en Erik had weinig tijd nodig om te beslissen. Daarbij gunde de eigenaar van De Regenboog, Johan van den Heuvel, het hem. Erik benaderde vervolgens Ed de Jonge, die voorheen een wijnwinkel runde in de Vesting en inmiddels in Maastricht woonde en erkte. "Ik vroeg hem of hij terug wilde komen naar Naarden om de wijnzaak samen te runnen. Afgelopen vrijdag werd, na wekenlang dag en nacht geklust te hebben, de winkel geopend. Maar liefst 300 verschillende oorten wijnen liggen er op de plank. Dat Ed een wijnkenner is staat buiten kijf, maar ook Erik weet er inmiddels veel over te vertellen.

"Ik weet het verschil tussen wit en rood", grapt hij. "Wijn moet je vooral proeven en advies over smaak en combinaties met gerechten is het belangrijkste. En mocht het echt ingewikkeld worden, dan is Ed er." 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »