Ruijsdael wijnen

In het hart van Naarden Vesting, aan het begin van de Marktstraat, bevindt zich de karakteristieke wijnwinkel van Erik Klein Woolthuis. Samen met Ed de Jonge runt hij deze gezellige authentieke winkel waar de deur altijd openstaat en waar de klant nog koning is, als vanouds.

KWALITEIT EN … SFEER
In de Vesting, komen mensen voor gezelligheid. Juist hier, nemen ze de tijd om even iets lekkers of moois uit te zoeken. De ideale locatie voor onze wijnwinkel. Met goede wijnen voor een goede prijs. En dat daar de beste service bij hoort, spreekt voor zich. 

UITGEBREID ASSORTIMENT
Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen in alle prijsklassen. Met één gemeenschappelijk kenmerk: alle wijnen zijn gegarandeerd verrukkelijk. Overigens hebben wij ook ons eigen merk jenever en natuurlijk ‘De Naardense kruidenslok’.

BEWUST, BETAALBAAR EN BIOLOGISCH
Ook biologische wijnen vullen een groot deel van de schappen in de Marktstraat.

EERST PROEVEN
Wat we ook willen, is mensen laten proeven. Je kunt uren naar een etiket kijken, maar daar kun je nooit de smaak van aflezen. Wijn en likeuren, moet je dus even proeven Dat kan bij ons.

WIJNPROEVERIJEN
Regelmatig organiseren we wijnproeverijen eventueel in combinatie met een rondleiding door het Weegschaalmuseum. Ook op locatie bijvoorbeeld tussen 8 en 20 personen.

KARAKTERISTIEK STERKER
Naast wijnen, vind je hier de allerlekkerste whisky’s, bijzondere jenevers en ambachtelijk gedestilleerde dranken. Deze selecteren we zorgvuldig op smaak en karakter. Neem het ambachtelijke Zuidam. Geen poespas, maar pure kwaliteit.

GRATIS BEZORGING VANAF EEN FLES WIJN
Wij bezorgen alles gratis. Vanaf de kleinste bestelling. Natuurlijk wel op gepaste afstand. En dat geldt ook voor feesten. Dan bezorgen we wijn, sterker en glazen. En alles wat over is, halen we gewoon weer op.Logisch, vinden wij dat.

LOOP EENS BINNEN
Benieuwd naar onze bijzondere winkel? Kom binnen en laat je verrassen. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00-18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur, maar vaak iets langer.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag gesloten

Indien de winkel nog is gesloten dan kunt u via Ruijsdael op ’t Hoekje de winkel bereiken.

Marktstraat 4
1411 EA NAARDEN-VESTING
035-2080361
[email protected]
www.ruijsdael.nl

 

Ruijsdael Wijnen in het Naardernieuws (7-12-2016)

Ruijsdael Wijnen; meer dan 300 soorten

NAARDEN - Voor de tweede keer in een jaar maakt Erik Klein Woolthuis de Vestingbewoners blij. Eind vorig jaar met de overname van Ruijsdael op 't Hoekje en nu met de opening van Ruijsdael Wijnen in het voormalige pand van antiek- en curiosawinkel De Regenboog. En de terugkeer van Ed de Jonge.

De kans om het pand ernaast te kopen deed zich voor en Erik had weinig tijd nodig om te beslissen. Daarbij gunde de eigenaar van De Regenboog, Johan van den Heuvel, het hem. Erik benaderde vervolgens Ed de Jonge, die voorheen een wijnwinkel runde in de Vesting en inmiddels in Maastricht woonde en erkte. "Ik vroeg hem of hij terug wilde komen naar Naarden om de wijnzaak samen te runnen. Afgelopen vrijdag werd, na wekenlang dag en nacht geklust te hebben, de winkel geopend. Maar liefst 300 verschillende oorten wijnen liggen er op de plank. Dat Ed een wijnkenner is staat buiten kijf, maar ook Erik weet er inmiddels veel over te vertellen.

"Ik weet het verschil tussen wit en rood", grapt hij. "Wijn moet je vooral proeven en advies over smaak en combinaties met gerechten is het belangrijkste. En mocht het echt ingewikkeld worden, dan is Ed er." 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »