The Chocolate Block

Beschikbaarheid: Op voorraad

The Chocolate Block is een krachtige blend van 69% Syrah, 13% Grenache, 9% Cinsault, 8% Cabernet Sauvignon en een druppeltje Viognier om het af te maken. Die combinatie zorgt voor een fruitige geur van rijpe pruimen en zwarte bessen, maar ook drop, zoethout, viooltjes en natuurlijk wat chocolade.

Je proeft rode kersen, zwarte olijven, donker fruit en een fijn zuurtje. Daarna volgt wat tabak en peper. Een mooie, volle en soepele wijn met een lange afdronk.

Wijnmaker Marc Kent van Boekenhoutskloof is een echte Zuid-Afrikaanse wijnmaker, maar stiekem ook een beetje verlief op Frankrijk. Dat proef je terug in de wijnen. 

De druiven groeien op de beste wijngaarden van Swartland. De steenachtige bodems met graniet en leisteen zorgen voor een volle smaal. Nadat de druiven met de hand geplukt zijn gaan ze 12 maanden op houten vaten. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »