Wijnproeverijen Naarden Vesting

Wijnproeverijen

In onze wijnwinkel kunnen groepen tot max 8/9 personen wijnen komen proeven. We verzorgen de wijnproeverijen graag op maat. In overleg worden de te proeven wijnen geselecteerd. Proeverij in de wijnwinkel

Wilt u wijnproeven met een grotere groep? Wij verzorgen dan de wijnproeverij op een historische plek in de prachtige vestingstad Naarden. Ruijsdael wijnen & sterker verzorgt dan voor uw bedrijf of familie een wijnproeverij in een historische setting van het Weegschaal museum te Naarden Vesting. Voor groepen van minimaal 10 en maximaal 20 personen verzorgen wij een wijnproeverij waarbij u bij binnenkomst welkom wordt geheten met een mousserende wijn, waarna een korte rondleiding volgt in het Weegschaal museum gevestigd in het prachtige 16e eeuwse pand, bekend als het Spaanse huis. 
Na de rondleiding zal de wijnproeverij aanvangen en proeft u een zestal rode, witte en rosé wijnen. Tijdens de proeverij zal er water, stokbrood, kazen en worsten geserveerd worden. Het arrangement neemt ongeveer 2 uur in beslag. U kunt deze proeverij natuurlijk heel mooi combineren met een bezoek aan de historische vestingstad met alle bezienswaardigheden zoals de grote kerk, het oude stadhuis, het vestingmuseum, het Comeniusmuseum, een wandeling over de oude wallen of een van de vele restaurants. Daarnaast zijn er ook activiteiten te plannen zoals een rondvaart om de vesting heen, beklimmen van de kerktoren of een rondleiding met een gids.


De prijs van een wijnarrangement is afhankelijk van uw wensen. 


U kunt zich aanmelden per email: [email protected].
Wij hopen u te kunnen verwelkomen in Naarden en zullen voor u een smakelijke proeverij verzorgen.

Proeverij in het Weegschaal museum

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »