Bernardus Chardonnay

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bernardus Chardonnay is een romige wijn met een lange en krachtige afdronk. De wijn smaakt naar exotisch fruit met vanille door de rijping op eikenhout. Drink deze witte wijn uit Californië op een temperatuur van 10-12°C.

 

Lekker bij Visen Wit vlees

Bernardus Chardonnay is lekker bij gegrilde vis, bij gevogelte en bij wit vlees.

 

Op dronk

Je kunt deze wijn nu drinken en tot 2023 bewaren.

 

Californië, USA

Bernardus Chardonnay wordt gemaakt Bernardus Winery in de wijngaarden in de Carmel Vallei. Deze zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot. De Sauvignon Blanc en Chardonnay druiven groeien in koele zeeklimaten, namelijk in de Monterey Bay.

Chardonnay druiven

Bernardus Chardonnay is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens voorzichtig geperst. 90% van de Chardonnay wordt gefermenteerd op Franse eikenvaten, waarvan 33% nieuw eiken. De resterende 10% wordt gefermenteerd op roestvrijstalen vaten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »