Montes

De geschiedenis van Montes lijkt een droom die werkelijkheid is geworden! Het begon in 1987 met de droomwens van twee professionele wijnmakers Aurelio Montes en Douglas Murray. Zij hadden het idee om Chileense wijn van hogere kwaliteit te maken dan de gangbare norm destijds. Dankzij de visie en het harde werk van deze mannen is deze droom is in de loop van de tijd uitgekomen.
 
In 1988 voegden Aurelio Montes en Douglas Murray zich samen met twee andere oprichters, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand. Hun vaardigheden en vakbekwaamheid waren een goede aanvulling op deze onderneming. In eerste instantie heette het bedrijf Discover Wine, maar werd al snel omgedoopt tot Montes. In 2002 huurde Montes wijngaarden ten zuiden van Mendoza. In 2008 kocht Aurelio een 80-jarige winery in Vistalba.
 
Het was een grote droom die uitkwam voor deze vier visionairs. Zij groeiden met Montes uit tot de export van wijn naar meer dan 100 landen. De wijnen van Montes worden door critici over de hele wereld gerespecteerd en bewonderd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »