Notaris

NOTARIS Jeneverspecialiteiten

NOTARIS Jenever heeft op de World Spirits Award 2012 diverse prachtige prijzen in de wacht gesleept. Alle NOTARIS varianten die ingezonden zijn hebben ook daadwerkelijk een prijs gewonnen. De NOTARIS Jonge graanjenever, moutwijnjenever, VO, XO, VXO wonnen alle een gouden medaille. De NOTARIS Vintage 1991 heeft zelfs een dubbele gouden medaille gewonnen. Dit betekent dat de NOTARIS Vintage 1991 het beste product was uit de categorie.

Notaris staat voor Nederlandse ambachtelijkheid. In onze eigen Branderij de Tweelingh in Schiedam produceren wij nog steeds zelf ‘Egte Schiedamsche Moutwijn’. Het productieproces volgt de voorwaarden die in 1902 door de gemeente Schiedam zijn vastgesteld. Onze moutwijnjenevers dragen het officiele genummerde Gemeentezegel.

NOTARIS Jonge Graanjenever

Het frisse van komkommer en het zuivere van bruisend water vormen samen een mooi podium voor de tijdloze NOTARIS Jonge Graanjenever. In deze mix- verhouding is ‘NOTARIS Soda’ met recht een edel drankje.

NOTARIS Moutwijnjenever

Deze ‘Egte Schiedamsche Moutwijn’ maakt duidelijk waar de wortels van Herman Jansen liggen. Deze categorie ‘Genevers’ is erg populair bij Amerikanen.

NOTARIS V.O.

Deze drie jaar gelagerde moutwijnjenever is een zeer mooie basis voor één van de meest geliefde cocktails: the old-fashioned. Met slechts een paar ingrediënten om het moois in de moutwijnjenever te accentueren, is deze cocktail een streling voor de tong. Met recht ‘stirred to perfection’.

NOTARIS X.O.

De tien jaar gelagerde NOTARIS X.O. heeft eigenlijk helemaal niets meer nodig. Maar ... een druppeltje water in het keldermeesterglas om de spirit te openen en een stukje overjarige Friese Nagelkaas maken van dit geheel een bijna culinaire ervaring.

NOTARIS V.X.O.

In de kelders van Notaris heeft 15 jaar lang een unieke jenever op eikenhouten vaten liggen rijpen. Deze "Notaris V.X.O." is bijzonder door zijn rijping maar ook door de met zorg geselecteerde kruiden en jeneverbessen. Voor de liefhebber van bijzondere jenever zal deze NOTARIS V.X.O. tongstrelend zijn door zijn unieke smaak.

NOTARIS Vintages 

De toprange van de Notaris jeneverspecialiteiten zijn de Notaris Vintages. Drie fantastische producten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. De vintage 1991 is een zeer uitmuntende jenever welke sinds 1991 heeft liggen rijpen in de kelders van de Branderij. Een topproduct die met dubbelgoud is beloond op de World spirits awards van 2012. De vintage 1996 is bijzonder omdat het hier gaat om de Master Distillers Choice. Onze master distiller Ad van der Lee heeft uit de verschillende jaargangen in de kelder zijn keuze gemaakt voor een vat uit 1996. De vintage 1988 is er één historische waarde want afkomstig uit een vat van de allereerste productie van Notaris. Een oudere en meer gerijpte moutwijnjenever zult u nergens ter wereld vinden.  

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »